• Zadzwoń: 42 636 28 20
  • Napisz: handel@margo-grupa.pl
  • Pracujemy: pn-pt 07:00-16:00

Gastronomia

gastronomia mini
puzle
  • Aromaty
  • Alkohole zżelowane, ekstrakty alkoholowe
  • Barwniki spożywcze
    • W proszku do mas cukrowych, śmietany, kremów, żeli
    • W żelu do mas cukrowych, śmietany, kremów, żeli
    • Perłowe do czekolady, żeli, mas cukrowych: w proszku, sprayu,
  •  Bakalie
    • Ananas suszony, kandyzowany
    • Mango suszone
    • Migdał cały ze skórką i blanszowany, kostka, słupek, mączka
    • Orzechy: brazylijski, laskowy, nerkowiec, pinii, pekan
    • Pistacje całe zielone i prażone solone
    • Rodzynki
    • Żurawina kandyzowana cała i cięta
  • Czekolady o różnej płynności i zawartości kakao
    • Białe
    • Deserowe
    • Mleczne
  • Dekoracje różne kształty:
    • Cukrowe posypki
    • Czekoladowe: figurki, foremki, korpusy, liście, posypki,
    • Opłatkowe: kwiaty, liście, opłatki 14,5cm i 21cm
  • Formy różne rozmiary:
    • Aluminiowe
    • Papierowe
    • Silikonowe do ciast i deserów
    • Z poliwęglanu
    • Ze stali nierdzewnej
  • Galaretki z barwnikami naturalnymi
  • Glukoza:
    • Bezwodna
    • Dekstroza
    • Syrop wiadro 15kg
  • Kakao
    • 10%-12%
    • 22%-24%
    • Czarne Deep black
  • Klej spożywczy
  • Kremy budyniowe na ciepło i na zimno
  • Maltodekstryna
  • Marmolady wieloowocowe i z róży
  • Masy cukrowe:
    • 250g i 1kg do obkładania różne kolory
    • 1 kg do figurek
  • Mieszanki cukiernicze w proszku.
  • Nadzienia
    • owocowe z owocami i gładkie na zimno i termostabilne
    • z alkoholem
  • Owoce
    • Jabłko prażone
    • Liofilizowane w kawałkach i w pudrze
    • W syropie wiśnia amarena i żurawina
    • W żelu: 5kg na zimno i 14kg termostabilne
  • Pasty smakowe Pregel, Callebaut, Barbara Luijckx
    • Owocowe
    • Klasyczne w tym też 100%: orzech laskowy, włoski, pistacja
  • Podkłady
    • Papierowe: białe, czarne, złote
    • Plastikowe czarne, przeźroczyste
  • Pojemniki plastikowe – pucharki do musów
  • Polewy:
    • Czekoladowe: miękkie i twarde
    • Błyszczące miral glaze: owocowe i klasyczne
  • Prażynki
  • Produkty gotowe:
    • Babeczki kruche
    • Biszkopty 60x 40: białe, biało-brązowe, brązowe
    • Mini ptysie
  • Pudełka papierowe
  • Puree owocowe: Leonce Blanc, Ponthier, Premium, Zentis
  • Śmietany:
    • Zwierzęce 30% i 36%
    • Roślinne z cukrem i bez, wegańskie
  • Tłuszcze margaryna 80% blok, masło kakaowe, frytura, spray
  • Variegatury do ciast i lodów
  • Worki cukiernicze 12- 30 cm, 18- 46cm, 21- 51cm, 24-59cm
  • Zamsze do czekolady
  • Zamrażacz do czekolady
  • Żelatyna spożywcza 180 i 200 bloom gold w płatkach – listkach
  • Żele cukiernicze
    • Instant w proszku
    • W wiadrach
    • W kartonach – do żelownicy
  • Ziarna:
    • Dynia
    • Mak
    • Nasiona CHIA
    • Sezam
    • Siemię
    • Słonecznik